Idag tänkte jag prata lite om min olycksdrabbade dag. När jag står och duschar så går helt plötsligt blandaren sönder. Den spricker och vattnet börjar spruta åt alla håll, precis sådär kaosigt som man ser på film. Jag fick givetvis panik och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag fick vira in blandaren i en massa handdukar, vilket stoppade sprutandet, men det läckte ju fortfarande hur mycket som helst. Jag fick tag i min hyresvärd som kom och stängde av vattnet… sen fick jag besök av en jourhavande rörmokare men också en elektriker som skulle ta hand om det. Det var ju givetvis mycket positivt att de kom i princip direkt, har inget att klaga på där, det löste ju sig. Men det var så jobbigt medan det varade! Jag hade ju ingen bil hemma heller eftersom den är inne för bilvård i Varberg, så jag fick lydigt vara hemma medan rörmokaren fixade i badrummet och elektrikern fick fixa de kortslutningar som skett tack vare vattnet.

Jag blev upphämtad av en kompis senare som körde mig till Nordic Bilvård & Wrap så att jag kunde hämta min nyfixade bil. Det var ju åtminstone något positivt med den här dagen. Hade inne den för lackförsegling och helrekond, riktigt lyxigt men ibland så får man faktiskt se till att hand om sin lilla bil på bästa sätt. Jag har lämnat in den där innan för bilvård, och jag har alltid varit jättenöjd. De är riktigt passionerade med sina tjänster och verkar verkligen älska det de gör. Det syns i resultatet. Ja, det var väl det lilla jag hade att berätta idag.