Min klimatsmarta energi!

God dag på er alla läsare och välkommen till min blogg. Idag ska jag berätta för er om de solpaneler som jag har fått hjälp med att installera i villan strax utanför Borås. Huset som min fru och jag köpt är från 1960-talet och här behövdes vissa åtgärder vidtas. Klimatsmart energi blev prioritet ett när vi flyttade in. Bort med den gamla oljepannan och in med solpaneler var det som stod på agendan. Vi anlitade ett företag som heter Solagenten. Det här är ett företag som hjälper till med installation av solpaneler, och deras kunder finner man i Borås, Helsingborg, Jönköping och Falköping. Det var ett riktigt bra beslut, till och med det allra bästa beslutet som jag som villaägare, har tagit, när det gäller villan. 

 

Solagenten AB är ganska ensamma om att erbjuda en helhetslösning inom solenergi till sina kunder. För mig var det här jättebra, för jag slapp att kontakta och anlita olika företag för att få till en kostnadseffektiv lösning. Eftersom Solagenten skötte allt blev det enkelt, miljövänligt, billigt, och på sikt så kommer det här att bli lönsamt för mig. Jag som villaägare bidrar inte längre till miljöförstöring med fossila bränslen vilket jag tycker är suveränt. Det är viktigt att alla drar sitt strå till stacken för att minska klimatpåverkan och den globala uppvärmningen. Det är därför jag tycker att detta är ett så bra företag, som många fler än jag borde anlita. Tänk till, tänk om och tänk rätt. Det är en viss investering just nu, men på sikt kommer jag att ha tjänat in denna kostnad och till och med få lönsamhet. Det ni, vore inte detta något för er också? Jag rekommenderar dig nu att kontakta Solagenten. Det var allt jag hade att berätta om idag, hoppas att vi hörs här i bloggen snart igen.