Ettans el & design AB

Hej igen på er alla mina underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med att hitta en bra byggfirma i Huddinge med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag, då jag vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt. Jag har även märkt att ni är en hel del som har haft det svårt med att hitta bra och pålitliga företag inom bygg och byggtjänster, vilket jag verkligen kan förstå. Ettans el & design AB är det företag som jag och min man valde att vända oss till nu i vintras när vi behövde lita hjälp med olika byggprojekt hemma hos oss. Vi valde detta företag då vi själv fått det som tips utav en nära vän till min man, som blivit väldigt nöjd med den hjälp som personalen erbjudit honom. Även vi har tidigare haft en hel del problem med att hitta bra företag inom bygg, och tyvärr har vi på vägen hit stött på en hel del oseriösa och oprofessionella företag, som inte kunnat ge oss den hjälp som vi behövt, vilket har känts väldigt tråkigt. De anställda hos Ettans el & design AB är väldigt duktiga på det här med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag. De visade oss att de redan från början ville skapa en bra relation till oss som kunder, för att kunna ge oss det bästa resultatet.

De arbetade hela tiden med noggrannhet och kvalitet, och gav oss ett helt fantastiskt resultat. Jag är så nöjd och tacksam över att vi valde att vända oss till Ettans el & design AB, och jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Haninge, Huddinge eller Tyresö med omnejd att göra detsamma.